Werkcode: 295120

Hoog op de klif

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In juni 2017 reisde ik 3 weken door IJsland, een land dat mijn hart gestolen heeft en zelfs mijn leven een hele wending lijkt te gaan geven (daarover later meer).
In het meest zuidwestelijke puntje van IJsland (en Europa) broeden hoog op de klif van Latrabjarg vele papegaaiduikers. Wanneer je ze voorzichtig liggend op je buik benaderd laten ze je toe in hun wereld en kun je uren genieten van hun komische vertoning en gedrag. Van 6 uur in de avond tot diep in de midzomernacht bracht ik bij ze door, een van de mooiste avonden in mijn leven.
Deze papegaaiduiker heb ik uren geobserveerd, het duurde ruim anderhalf uur voor hij op stond en over de zee uitkeek, waarna ik enkele momenten had om deze panorama te maken uit verschillende opnamen.
Zoals normaal op 100% gecontroleerd op scherpte, lensfouten, stofjes en andere onregelmatigheden en met bijna 60 megapixels in de best mogelijke kwaliteit voor een prachtige afdruk op elk gewenst formaat.

Over Corné van Oosterhout

Welkom in de fotoshop van IJsvogels.nl en Kingfisher.photography. In de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl, https://www.kingfisher.photography en https://www.alciono.nl) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken